Personal Training

Personal Training

Bij ons train je met 1-op-1 begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer. Ieder traject is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, of je conditie wilt verbeteren, wij helpen je daarbij.
Afvallen, kracht opbouw en/of conditie verbeteren

Jouw doelen staan centraal bij onze Personal Training. Samen met een fysiotherapeut of personal trainer stel je jouw doelen vast. De trainingen zijn op maat gemaakt om deze doelen te bereiken en je krijgt gericht advies over voeding en beweging.

Het Personal Training programma ziet er als volgt uit:

- Intake en doelen bepalen: Aan het begin van jouw Personal Training traject maak je kennis met je personal trainer of fysiotherapeut. Tijdens deze uitgebreide intake worden je huidige fitnessniveau, leefstijl en persoonlijke doelen grondig geanalyseerd. Dit helpt ons om een op maat gemaakt trainingsplan te ontwikkelen dat realistisch, haalbaar en motiverend is, zodat je goed voorbereid aan je traject begint.

- Nulmeting: De nulmeting is het startpunt van je traject. Latere metingen worden hiermee vergeleken om je voortgang te volgen. Deze nulmeting helpt bij het stellen van realistische en haalbare doelen, zodat je gemotiveerd blijft en met plezier aan je traject werkt.

- Trainen met 1-op-1 begeleiding: Je trainingen zijn specifiek afgestemd op jouw gestelde doelen. Tijdens de sessies word je intensief begeleid door een personal trainer of fysiotherapeut. Dit zorgt voor veilige en duurzame training, helpt blessures te voorkomen en werkt aan je fitheid op lange termijn. Je werkt aan zowel kracht als conditie om effectief je doelen te bereiken.

Voor personal training kun je terecht bij onze eigen trainers en fysiotherapeut. Tevens werken we samen met Repeat 24.

Hannes van der Elsen is als trainer coach aanwezig op dinsdagavond en woensdagochtend voor alle leden van Fit in Aarle. Daarnaast kun je op onze locatie buiten zijn trainingstijden ook personal trainingen afspreken met Hannes.

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of Fit in Aarle bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.